Nu stiu cum sa incep . Nu sunt atat de bun in declaratii , dar pentru tine o fac . Imi deschid sufletul pentru ca , simt ca trebuie sa o fac . Te-am cunoscut pe un simplu joc pe internet . De atunci am stiut ca ne potrivim in tot ceea ce facem , ca avem aceasi gandire si acelasi stil de viata . Iti
 Acasa | Horoscop | Citate | Bancuri | Love Calculator
Declaratii de dragoste
    Declaratii primite
    Trimite declaratie
Mesaje de dragoste
    De dor
    De dragoste
    De scuze
    Haioase
    La multi ani
    Noapte buna
    SMS de Craciun

Publicitate

Carucioare Copii 
Borsete 
Serviete
Chuggington

 

Declaratii de dragoste trimise de voi pentru persoana iubita.
Declaratii
Trimite declaratie
Declaratie din partea lui DANA catre CLAUDIU
Ori unde ai fi gandul meu te vegeaza Ori ce ai face inima mea te simte Ori cat de greu ti ar fi voi fi langa tine. ........nu am putut sa te uit nici pana acum si nu cred ca am sa te pot uita vreodata sa ai grija de tine.
Declaratie din partea lui dana catre claudiu
Ori unde ai fi gandul meu te vegeaza Ori ce ai face inima mea te simte Ori cat de greu ti-ar fi voi fi langa tine
Declaratie din partea lui alina catre andrei
Nu ti-am trimis acest mesaj cu o ocazie speciala...si am vrut sa smulg doar o clipa din viata ta si sa-ti spun cat de mult tin la tine.
Declaratie din partea lui negret flor catre elissa betta
imi lipsesti mult de tot
Declaratie din partea lui ionell catre corina
Pe lume eu cat traiesc, Doar pe tine te iubesc ! Tu sa fii aproape de mine, Si la rele si la bune !! Cand suntem doi,este mai bine ! Si pentru mine !si pentru tine ! Ne iubim,ne ajutam ! Impreuna realizam !! Viata mea alaturi de tine, Sa schinmbat,e mult mai bine !!! Dimineata ma trezesc,te sarut ! Te privesc,zambesc,iti spun te iubesc !!! Imi doresc mereu sa fie asa, Fii intotdeauna a mea, Sa nu te schimbi,sa te faci rea !! Sa iti gasesti pe altcineva !! Iubirea mea,pentru tine, Trece peste orice in lume, Nimic nu are valoarea ta, Tu esti si vei ramane !!!! Vesnic Iubirea mea !!!
Declaratie din partea lui oana catre sufletel
Te iubesc viata mea.....acum plang...lacrimi de durere mi au invadata sufletul si ochii...tu,dragostea mea mi ai zis in seara asta \"gata!\" fara sa ti dai seama ca in momentul asata nu imi spui asta doar mie ci si tuturor viselor noastre si planurilor noastre......spui adio povestii noastre de iubire...oare chiar nu ti dai seama ca ceea ce e intre noi e dragoste adevarata?!?de la o extrema la alta, de la agonie la extaz, de la fericire la urlete de durere....totul...totul ne reprezinta!Crezi ca mi e usor sa scriu asta?nu.....lacrimile imi inunda sufletul si striga dupa ajutor...te cheama inapoi....te roaga sa invii si sa nu fii lasa....sa lupti.....de fapt:sa traiesti cu adevarat si sa te bucuri de ceea ce avem!te iubesc sufletel....te ador......si....NU VOI RENUNTA LA TINE NICIODATA PENTRU NIMENI SI NIMIC IN LUMEA ASTA!!
Declaratie din partea lui Rodica catre Sasa
salut!!!!!!!!!fie ca dragostea sa-ti lumineze sufletul sa nu fii lipsit de nimic din cele cel pot face pe om cu adevarat fericit!!sa ai un sens in viata de care sa nu te derici niciodata!sa nu regreti nimic din ce a fost din ce-a trecut si sa nu-ti fie frica sa pasesti chiar daca pasul va fi gresit!!TE IUBESC si nu conteaza in care colt al lumi ma voi afla caci dragostea din inima mea nu se va stinge si nu va ramine rece si nepasatoare niciodata!!!!!!!!!!!
Declaratie din partea lui Petru catre Crinuta
Sunt mii si mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranta ca le meriti,eu din pacate nu le stiu pe toate k sa ti le pun...din pacate nu pot atinge soarele sa ti-l daruiesc..nu pot atinge stelele pentru a ti le darui...nu-ti pot da nimic mai mult decat sufletul meu,gandurile mele,trupul meu...intreaga mea fiinta!Si daca iti spun ca te iubesc fara ca macar sa-ti fi intalnit privirea...inseamna ca t iubesc pentru ceea ce esti,pentru ceea ce ma faci sa simt...sa fiu...pentru sufletul tau de aur...pentru tot ceea ce reprezinti pentru viata mea... Si cum sa nu te iubesc cand pentru tine simt ceea ce nu am simti pentru nimeni niciodata?Cand u ma faci sa ma simt cea mai importanta persoana din intreaga lume?Cum sa nu visez la tine...cum sa nu t vreau langa mine in fiecare clipa...cum sa nu t iubesc...cum sa nu vreau sa t stiu langa mine tot restul vietii?Nu am cuvinte de ajuns k sa-ti spun tot ceea ce simt pentru tine...sper doar cu timpul sa-ti pot demostra toata dragostea pe care ti-o port...T ador,Crinuta!
Declaratie din partea lui madalina catre seby
Fara tine viata mea nu inseamna nimic.........esti singura raza de soare care imi lumineaza zilele si iubirea ta singura care imi incalzeste sufletul......esti fiinta pe care Dumnezeu a trimis`o ptr mine......my own angel:X te ador si te iubesc enorm :X
Declaratie din partea lui madalina catre seby
Cind m-am nascut am primit un dar cu nume ciudat:INIMA. Ursitoarele mi-au spus sa n-o incredintez decit lucrurilor frumoase,marilor, cerului,stelelor. N-am ascultat si ti-am daruit-o tie. Ai luat-o ,te-ai jucat cu ea si cind te-ai plictisit ai aruncat-o. Am cautat-o pina cind am gasit-o in spinii unui trandafir. Era rosie ca prima floare pe care ti-am daruit-o. Am luat-o am pansat-o cu lectura ,cu muzica,cu arta,cu dragoste....................singereaza si acum. Uneori cred ca visez dar din pacate asta e realitatea.Nu stiu ce as mai putea spune,si poate cuvintele ar fi de prisos.
 
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 >>
Acasa | Horoscop | Citate | Bancuri | Love Calculator | Publicitate

© 2005 - 2016 Toate drepturile rezervate ABC Design Media